Na 23 jaar bij Tailored Brands, Inc. waarvan 7 jaar als CEO gaat Doug Ewert met pensioen. Dit maakt het bedrijf bekend in een persbericht. Het bedrijf gaat op zoek naar een opvolger voor Ewert terwijl de CEO nog aanblijft als strategisch adviseur nadat hij zijn functie neerlegt op 30 september.

“Het is een voorrecht geweest om het Tailored Brand team te leiden en ik ben trots op alles dat we hebben bereikt,” aldus Ewert in het bericht. “Tijdens mijn tijd als CEO is de omzet gestegen van 2,4 miljard dollar naar 3,3 miljard en zijn de opmaat gemaakte pakken verandert in de stuwer van de omzet en winst.”

Dinesh Lathi, op dit moment niet-uitvoerend voorzitter van het bedrijf, zal de taken van Ewert als uitvoerend voorzitter op zich nemen. “Ik wil Doug bedanken voor meer dan twee decennia leiderschap en toewijding. Als uitvoerend voorzitter zal ik focussen op het bereiken van een hogere waarde voor onze aandeelhouders door te verzekeren dat onze medewerkers in staat zijn en uitgerust zijn om klanten voor zich te winnen in een snel veranderende retaillandschap.”

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN