Brunello Cucinelli S.p.A. heeft een goed halfjaar achter de rug, zo blijkt uit de gerapporteerde omzetcijfers. Het Italiaanse bedrijf wist de omzet op te voeren met 8,1 procent naar een bedrag van 291,4 miljoen euro.

CEO Brunello Cucinelli is zeer positief over de vooruitgang van het bedrijf. Zo meldt hij in het verslag dat er genoeg tekenen zijn voor ‘een nieuw jaar van heerlijke groei’. “We zien oprecht volgend jaar voor ons met prettige en winstgevende resultaten,” aldus Cucinelli.

In thuismarkt Italië nam de omzet met 1,1 procent toe en internationaal nam de omzet toe met 9,5 procent. In het land kwam de omzet neer op 44,3 miljoen euro. Verdeeld in diverse regio’s, zag Brunello Cucinelli groei van 9,6 procent in Europa, 9 procent in Noord-Amerika, 15,9 procent op het vasteland van China en 5,5 procent in de rest van de wereld. In Europa kwam de omzet neer op 92,4 miljoen euro. Noord-Amerika is betreft omzet de grootste afzetmarkt voor Brunello Cucinelli met een omzet van 94,1 miljoen euro. Op het vasteland van China werd een omzet van 28,8 miljoen euro bereikt.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN