• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Bottega Veneta keert terug naar de parfumerie

Bottega Veneta keert terug naar de parfumerie

Door Julia Garel

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

Bottega Veneta in Parijs Credits: Bottega Veneta met dank aan François Halard.

Het luxe huis Bottega Veneta markeert zijn terugkeer naar de wereld van de parfumerie. Ze lanceerde haar eerste geur in 2011 voordat ze ongeveer tien jaar later discreet de productie stopte.

De nieuwe parfumcollectie van het Italiaanse merk is geïnspireerd op Venetië (de geboortestad van Bottega Veneta) en Intrecciato, het emblematische leerweefsel van het huis. De verpakking heeft de esthetiek van mondgeblazen glas met duidelijke luchtbellen op elke fles, een verwijzing naar de traditie van het Murano-glasblazen. Ten slotte rust de fles op een groenmarmeren voet, dezelfde die de boetieks van het merk siert.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Parfum Bottega Veneta. Credits: Bottega Veneta.

Bottega Veneta, het huis van de Kering-groep, boekte in de eerste helft van 2024 een omzetgroei van 3 procent tot 836 miljoen euro.

Lees ook:

Dit artikel is vertaald door Susan Zijp met behulp van een AI-tool genaamd Gemini 1.5. .

FashionUnited gebruikt AI taaltools om het vertalen van (nieuws)artikelen te versnellen en de vertalingen te proeflezen om het eindresultaat te verbeteren. Dit bespaart onze menselijke journalisten tijd die ze kunnen besteden aan onderzoek en het schrijven van eigen artikelen. Artikelen die met behulp van AI zijn vertaald, worden gecontroleerd en geredigeerd door een menselijke bureauredacteur voordat ze online gaan. Als je vragen of opmerkingen hebt over dit proces, stuur dan een e-mail naar info@fashionunited.com.

Bottega Veneta
Kering