• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Blijf voorop lopen in de mode met het nieuwe carrière gedeelte

Blijf voorop lopen in de mode met het nieuwe carrière gedeelte

PRESS RELEASE
Door FashionUnited PR

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

Credits: Jovanmandic van Getty Images

De mode-industrie is een van de meest diverse en snel evoluerende creatieve industrieën. Binnen de evoluerende sector vinden ook cruciale HR-veranderingen plaats, die een impact hebben op de besluitvorming in de modewereld. FashionUnited heeft een speciale carrière-informatiesectie gelanceerd, bekend als de Work in Fashion Special, die bestaande en toekomstige modeprofessionals voorziet van het laatste carrièreadvies en work-in-fashion-nieuws, van werkcultuur en training tot werving.

Het carrière gedeelte is een ruimte waar modeprofessionals en modeliefhebbers een gedetailleerd overzicht krijgen van wat er achter de schermen gebeurt in de modesector. Of je nu een carrière in de mode bent begonnen of al betrokken bent, de sectie verzamelt alle informatie en hulpmiddelen die relevant zijn voor een carrière in de modebranche.

Naast het meest recente nieuws bevat de pagina ook links naar andere relevante rubrieken, zoals de speciale onderwijspagina en het loopbaancentrum. Bovendien is de pagina beschikbaar in verschillende talen, en elk bevat relevante lokale updates in de respectieve landen. Door een breed scala aan nieuws, updates en tools te bieden die zijn afgestemd op elke regio, is de carrièresectie het go-to-platform voor alle work in fashion gerelateerde informatie.

Als het wereldwijde B2B-modenetwerk verbindt FashionUnited maandelijks meer dan een miljoen modeprofessionals en biedt het tools voor modeprofessionals en modeliefhebbers die hun carrière in de branche willen opbouwen of uitbreiden. Bovendien houdt het hen op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, uitdagingen en kansen die zich voordoen naarmate de branche groeit.

Ontdek hier de Work in Fashion Special pagina.

FashionUnited
Press Release
Workinfashion