• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Bikkembergs tekent licentieovereenkomst met Global Brands Group Holding Limited

Bikkembergs tekent licentieovereenkomst met Global Brands Group Holding Limited

Door Marjolein Stormezand

bezig met laden...

Scroll down to read more

Dirk Bikkembergs heeft een licentieovereenkomst getekend met Global Brands Group Holding Limited (GBG). Dit schrijf WWD. GBG zal de productie en internationale distributie van de schoenencollecties van het in Milaan gevestigde modemerk op zich nemen.

De samenwerking tussen Bikkembergs en GBG start volgens WWD in het najaar van 2019. Een van de grootste pijlers van het nieuwe partnerschap is inzetten op wereldwijde groei voor zowel de heren- als de damesschoenen van Bikkembergs. “Deze nieuwe samenwerking met de Global Brands Group is een andere belangrijke stap in het restylen van het merk, een reis die een paar seizoenen geleden begon," aldus Dario Predonzan, chief executive officer van Levitas SPA, het bedrijf dat het merk Bikkembergs beheert, tegenover WWD.

De Global Brands Group produceert en distribueert naast Bikkembergs voor een reeks internationale labels waaronder Calvin Klein, Juicy Couture, Frye, Reiss en AllSaints.

De schoenencollecties van Bikkembergs werden voorheen geproduceerd en gedistribueerd door de Italiaanse schoenenproducent Zeis Excelsa S.P.A..

Bikkembergs
Dario Predonzan
Dirk Bikkembergs
GBG
Global Brands Group Holding Limited
Levitas SPA
Zeis Excelsa S.P.A