• Home
  • Nieuws
  • Business
  • BeCommerce en Mastercard gaan mkb’ers helpen met opzetten webshop door middel van coaching

BeCommerce en Mastercard gaan mkb’ers helpen met opzetten webshop door middel van coaching

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Becommerce en Mastercard lanceren Ezyshop: een gratis coachingprogramma voor mkb’ers die hulp nodig hebben bij e-commerce. Mastercard voorziet Becommerce van financiering van 200.000 om het programma te implementeren, aldus het persbericht.

Het gratis coachingprogramma heeft plek voor een symbolisch aantal van 2021 bedrijven. De hulp bij e-commerce moet bedrijven helpen hun diensten uit te breiden en hun financiële veerkrachtigheid te versterken, aldus het persbericht. Elk bedrijf dat meedoet aan het programma krijgt webdesign support en kan twee maanden gratis hun website bouwen en gebruiken. Ook krijgen de ondernemers een ‘praktische gids over hoe ze de wereld van e-commerce kunnen navigeren’. Denk hierbij aan diverse betaalopties, e-commerce succesverhalen en checklists, Ook krijgen ze individuele coachingsessies. Daarnaast krijgen de deelnemers een jaar lang BeCommerce lidmaatschap waardoor ze onder andere toegang krijgen tot onderzoeken en netwerkevenementen.

“Door samen te werken met een vertrouwde partner als BeCommerce helpen we micro, kleine en medium bedrijven hun vaardigheden te ontwikkelen om de digitale economie te navigeren en een veerkrachtige toekomst te bouwen,” aldus Payal Dalal, van de Mastercard Center for Inclusive Growth, in het persbericht. Sofie Geeroms, managing director van BeCommerce voegt daar aan toe: “Duizenden families in België zijn afhankelijk van kleine ondernemingen en ze hebben het echt moeilijk met de coronacrisis. In samenwerking met zo’n ervaren en gerenommeerde partner als Mastercard, weten we dat we deze mkb’ers kunnen voorzien van betaalbare tools en kennis die hem het vertrouwen geven die ze nodig hebben om te bloeien.”

BeCommerce
MasterCard