• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Antwerpse mode-agenturen organiseren Antwerp Open Days als alternatief voor ontbrekende modebeurzen

Antwerpse mode-agenturen organiseren Antwerp Open Days als alternatief voor ontbrekende modebeurzen

Door Caitlyn Terra

11 jan. 2021

Meer dan 20 Antwerpse mode-agenturen zetten hun deuren op zondag 24 en maandag 25 januari open voor retailers tijdens de Antwerp Open Days. De open dagen moeten een vervanging zijn voor de vakbeurzen die dit seizoen niet plaatsvinden.

Door middel van de Antwerp Open Days kunnen retailers zich toch oriënteren op merken en trends, zo wordt gemeld in het persbericht. Retailers kunnen zich aanmelden via antwerpopendays@fashionbrewery.eu. Fashion Brewery is een van de deelnemende agenturen.

“Op deze manier willen we retailers de mogelijkheid geven om op een snelle manier veel collecties in te kijken zonder voorafgaande inkijkafspraak. Om naast de collecties winkeliers ook te informeren over de trends voor fall/winter 2021 voorzien we een groot moodboard waar verschillende designers hun inspiratie en interpretatie van tendensen laten zien,” aldus Dieter Deceuninck, eigenaar van Fashion Brewery, in het persbericht.

Deelnemende agenturen zijn: Showroom Noire, The Closet en Eye On Fashion van de Fashion Brewery groep, Preview Fashion Agency, EEBrands, Deckers Belgium, Profumo, Studio Fishbone, JO&CO Fashion Agency, Selfedge showroom, Fresh, Fashion-Proof agency, SW Fashion, DK Company, Samsoe Samsoe, Ibana, Laundry lab, Acces Fashion en Fair Brands Fashion Agency.

Altijd al up-to-date zijn over de laatste ontwikkelingen in de modeindustrie? Meldt u aan voor de FashionUnited nieuwsbrief! Voeg u toe aan een netwerk van ondernemers, CEO's, ontwerpers, inkopers en andere modeprofessionals die de FashionUnited nieuwsbrief al ontvangen.

Antwerp Open Days
CORONAVIRUS
Lockdown