• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Agentschap Studio Fishbone neemt Hub Footwear en Sprekenhus op in portfolio

Agentschap Studio Fishbone neemt Hub Footwear en Sprekenhus op in portfolio

Door Nora Veerman

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

De showroom van Studio Fishbone in Antwerpen. Beeld: Studio Fishbone

Studio Fishbone vertegenwoordigt vanaf nu ook sneakerlabel Hub Footwear en lifestylemerk Sprekenhus in België en Luxemburg. Dat meldt het Antwerpse agentschap in een persbericht.

Studio Fishbone vertegenwoordigde tot dusver vooral kledingmerken, waaronder Denham en Goosecraft. Dat verandert met de toevoeging van Hub Footwear en van Sprekenhus, dat voornamelijk schoondheidsproducten verkoopt.

“Studio Fishbone verdeelt ondertussen een mooi pakket fashion merken in Belux en zet nu dus de eerste stappen in de footwear-business,” zegt oprichter Nick Laurent in het persbericht. “Vanuit de retailmarkt zie je toch dat die twee werelden (fashion en footwear) steeds meer naar elkaar toe leunen.”

Ook op de samenwerking met Sprekenhus is Laurent trots. Hij noemt de samenwerking ‘een meerwaarde voor onze showroom maar zeker ook een meerwaarde voor retailers die verder willen differentiëren om de consument te blijven triggeren en verrassen’.

Studio Fishbone werd in juli 2020 opgericht door Laurent. Andere merken die de agent vertegenwoordigt zijn Clean Cut Copenhagen, Fat Moose, The Short, Saint Steve en Plain. Het agentschap is gevestigd aan de Antwerpse Van Stralenstraat.

Hub Footwear
Sprekenhus
Studio Fishbone