Cavallaro Napoli vacatures

  • Home
  • Vacatures
  • Cavallaro Napoli
Cavallaro Napoli is a premium clothing brand that pushes the boundaries of sartorial style. The lines between casual and formal are blurring. We create collections for those on the go, te be ready for everything life throws your way. To be comfortable and chic while navigating between work, dance and play.

“Fare una bella figura” betekent zoiets als het maken van een geweldige indruk. Het is deze Italiaanse zin die Cavallaro Napoli zo typeert; van onberispelijk gemaakte overhemden tot perfect passende blazers, de unieke collecties worden altijd gekenmerkt door ultieme verfijning en Italiaanse allure.

Als zoon van een Italiaanse vader en een Nederlandse moeder, heeft oprichter Giuseppe Cavallaro van kleins af aan al een liefde voor mode. Net zo groot is zijn liefde voor het hart van de ambachtelijke kledingstijl: Napels. Met een duidelijke missie om de authentieke Italiaanse flair naar Nederland te brengen, richt hij in 2001Cavallaro Napoli op.

Trouw aan zijn liefde voor mode en kennis van design, werd de allereerste Cavallaro Napoli collectie zijden stropdassen door Giuseppe vervaardigd in een klein atelier in het centrum van Napels. Deze collectie, die werd verkocht aan familie en vrienden, markeerde het begin van de explosieve groei van het merk.

Drie jaar later lanceert Giuseppe - met uitzonderlijk oog voor detail - in 2004 zijn eerste shirtcollectie. Het bleek een sell-out succes: de vernieuwende designs met kenmerkende hoge kragen, opvallende prints en het verfijnde geborduurde logo op de rechtermouw vielen al snel op bij de modeliefhebbers van Nederland.

Vanaf die periode begint Giuseppe met het leveren aan kleine boetieks, waarna hij zijn eerste brandstore in Utrecht opent. Die winkel was het begin van de indrukwekkende opkomst van het merk Cavallaro Napoli. Door Giuseppe’s oog voor detail en zijn kennis van complex Italiaans design, is het merk inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig luxury fashion-brand voor zowel dames als heren, met 18 brandstores in Nederland en meer dan 350 verkooppunten in binnen- en buitenland.

Eigentijds, elegant en met een preppy twist: Cavallaro Napoli staat voor moderne verfijning. Van luxe garens tot perfect gestikte manchetten gecombineerd met de beste stoffen, is dit een merk dat is gefundeerd op onmiskenbare details.

Met Napolitaans erfgoed nog altijd als kern, kent Cavallaro Napoli’s unieke, maar veelzijdige stijl geen grenzen.

"Eigentijds, elegant en met een preppy twist - Cavallaro Napoli staat voor moderne verfijning"