Missoni pimpt All Stars

Converse en het Italiaanse modelabel Missoni hebben opnieuw de koppen bij elkaar gestoken. Het resultaat: een capsulecollectie van zes limited edition All Stars sneakers. Het is alweer de negende keer dat Converse en Missoni samenwerken.

De ontwerpen betreffen twee bekende All Stars modellen van Converse, namelijk de 'Chuck Taylor' en de 'Chuck Taylor Fancy'. Het Italiaanse modehuis heeft deze nieuw leven ingeblazen met zijn zigzagprint – het handelsmerk van het label – in de kleuren zwart, turquoise, beige en paars. De schoenen zijn vanaf nu verkrijgbaar in het Amerikaanse warenhuis Nordstrom en binnenkort bij de winkels en website van Converse. Het hoge model van de 'Chuck Taylor'- en de 'Chuck Taylor Fancy' versie zijn beide 100 dollar. Het lage model van de 'Chuck Taylor' is 85 dollar en die van de 'Fancy' is 95 dollar.

Deze samenwerking is onderdeel van de 'Converse First String'-lijn. Een lijn om het vakmanschap en de authenticiteit van het sneakermerk te eren. Vorige samenwerkingen waren met onder andere Maison Martin Margiela en Stussy.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN