Vernieuwing op CPD

De Duitse vakbeurs CPD heeft een aantal vernieuwingen doorgevoerd voor de nieuwe editie in juli. Nieuw zijn bijvoorbeeld de themasecties, en diverse bezoekersvoorzieningen. Het rangschikken van bepaalde merken in bijpassende secties is weldoordacht en praktisch.

Zo is er bijvoorbeeld het segment zwangerschapsmode met daarin de Esprit, Noppies en Queen Mum, het Israelische La Robe Bleue en Bellybutton uit Duitsland. De sectie Super Size, grote maten, herbergt zo'n twintig labels uit het grote-matensegment, waaronder bijvoorbeeld het merk Angel Circle en Sallie Sahne. Ook zijn de trends in dit segment elke dag te zien in de "Super Size Fashion Show presented by Lègère", een magazine over de markt voor grote maten.

Vernieuwing op CPDOok nieuw is Concept 11 een sectie waarin internationale lifestyle labels bij elkaar zijn ingedeeld. Te denken valt hierbij aan de Nederlandse labels Expresso en Sandwich en het Nederlandse Anna Scott.

De laatste nieuwe sectie is de Fashion Gallery, gericht op high fashion en designer labels. In deze sectie valt onder meer Anett Röstel te bekijken, maar ook Anja Gockel London, Artwear, Art & Business, Sylvia Heise en Petra Dieler. De 'Trend Zone' is een hoek waarin vier key-looks voor komend seizoen tot leven zijn gebracht door studenten van het Duitse Fashion Institute DMI.

Ook voor behoudender mode blijft er plaats op de CPD. De sectie 'New Womenswear' toont bijvoorbeeld Milestone, Gerry Weber, Geox, Non Stop en RedGreen.

Verder heeft de organisatie extra aandacht voor bezoekers uit het buitenland. De beurs heeft speciale reisprogramma's ontwikkeld, die zijn toegepast op bezoekers van over de landsgrenzen en ook mogelijkheden om te telefoneren en dergelijke zijn uitgebreid. "Igedo streeft ernaar zijn functie als betrouwbare partner in de markt te behouden en Düsseldorf als locatie te versterken," motiveert Frank Hartmann, Managing Director van Igedo Company in een persbericht. De CPD wordt gehouden van 27 tot 29 juli. In totaal worden er zo'n 1800 standhouders verwacht. Daaronder zijn zo'n tachtig nieuwe deelnemers.

Beeld: CPD

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN