Marlies Dekkers naar Fashion Week Parijs

De Fashion Week in Amsterdam, Berlijn en Milaan heeft lingerie-ontwerpster Marlies Dekkers al eens aangedaan. Komende maand kan ze een nieuwe Fashion Week aan de lijst toevoegen: dan presenteert de ontwerpster haar nieuwe collectie op een catwalk in Parijs.

Marlies Dekkers naar Fashion Week ParijsDe show van de Nederlandse ontwerpster maakt geen deel uit van het officiële programma van de Parijs Fashion Week, en vindt dan ook plaats op een andere locatie dan de overige shows die in de Franse hoofdstad worden gegeven. Welke locatie dat precies zal zijn, willen woordvoerders van het bedrijf op dit moment nog niet prijsgeven.

Dekkers heeft een band met Parijs omdat de ontwerpster er vorig jaar haar eerste winkel opende. Begin dit jaar kroonde de burgemeester van de stad haar tot 'Createur de l'année'. Het was dan ook al sinds lang een droom van haar om tijdens de Paris Fashion Week te showen.

Het is de tweede keer deze maand dat Marlies Dekkers van zich doet spreken. Begin augustus werd bekend dat ze voor de tweede keer een Cila-award heeft gewonnen. Deze keer kreeg ze de prestigieuze prijs voor haar zwangerschapscollectie. Vorig jaar werd de Nederlandse ontwerpster de bekroond in de categorie 'Best Fashion Lingerie'.

De collectie die Dekkers op 28 september in Parijs zal presenteren, heeft als thema 'A true love story' en staat in het teken van liefde.

Foto: Eerder was werk van Marlies Dekkers al te zien tijdens de Fashion Week in Milaan.


 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN