Marlies Dekkers komt met nieuwe lijn

Het lingerielabel Marlies Dekkers zal met ingang van de komende wintercollectie uit twee lijnen bestaan, namelijk het hoogsegment- en luxelabel ‘Marlies|Dekkers’ en de middensegmentlijn ‘Undressed by Marlies|Dekkers’.

Die tweede lijn is bedoeld voor een jonger, stoerder publiek.

Marlies Dekkers komt met nieuwe lijnEen belangrijk verschil tussen beide lijnen is het prijspeil: De luxelijn blijft op hetzelfde prijsniveau als de lingerie nu is. Undressed zal echter scherper van prijs zijn, waardoor het op de markt in het middensegment een competitiever positie zal innemen. De nieuwe lijn Undressed by Marlies|Dekkers zal verkrijgbaar zijn vanaf juli 2011. De luxelijn marlies|dekkers ligt vanaf herfst 2011 in de winkels.

De bedoeling is dat de luxueuze lijn Marlies|Dekkers vier keer per jaar uitkomt, steeds onder een ander thema. Undressed by Marlies|Dekkers zal uit twee delen bestaan waarvan het ene deel Never Out Of Stock-uitvoeringen van klassieke Dekkerslijnen als de Triangle-collectie en Dame de Paris . Het andere deel bestaat uit opnieuw gelanceerde bestsellers uit de afgelopen 17 jaar, uitgebracht in de modekleuren van het moment.

Deze zomer nam investeerder NIBC een minderheidsbelang in het lingeriebedrijf, waarop de zakenvrouw Marlies Dekkers de Turnaround Finance Group-prijs in ontvangst mocht nemen. Het bedrijf van de lingerie-ontwerpster kreeg de afgelopen jaren enkele tegenvallers te verwerken. Zo vielen de inkomsten tegen en moest een aantal filialen sluiten. "De samenwerking met NIBC Capital Partners is een mooie stap die ervoor zorgt dat we de huidige internationale groei versneld kunnen uitvoeren," aldus Dekkers toen de participatie bekend werd.

Foto: Carin Verbruggen

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN