LIVE: het debuut van Nicolas Ghèsquiere voor Louis Vuitton

Alle ogen zijn vandaag gericht op Nicolas Ghèsquiere voor de meest langverwachte modeshow van dit seizoen: de presentatie van zijn debuutcollectie voor Louis Vuitton. Welke weg slaat de voormalig hoofdontwerper van Balenciaga in met het luxemerk? En wat zijn de reacties van toonaangevende modejournalisten, inkopers, het publiek en de top van moederbedrijf LVMH?

Alle ogen zijn vandaag op Nicolas Ghèsquiere gericht voor de meest langverwachte modeshow van dit seizoen: de presentatie van zijn debuutcollectie voor Louis Vuitton. Welke weg slaat de voormalig hoofdontwerper van Balenciaga in met het luxemerk? En wat zijn de reacties van toonaangevende modejournalisten, inkopers, het publiek en de top van moederbedrijf LVMH? Volg het debuut van Nicolas Ghèsquiere voor Louis Vuitton van minuut tot minuut.

12.27
'Here we go! @LouisVuitton' twitterde Nicolas Ghesquière twaalf uur voor de show. Bij zijn tweet plaatste hij een polaroid van het Nederlandse model Rianne van Rompaey (Paparazzi Model Management) gefotografeerd door de beroemde Duitse modefotograaf Juergen Teller op het balkon van het hoofdkantoor van Louis Vuitton in Parijs. Zou de Nederlandse de show openen?

LIVE: het debuut van Nicolas Ghèsquiere voor Louis Vuitton
 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN