LingeriePro verdubbelt vloeroppervlak

De Belgische lingerievakbeurs LingeriePro in Antwerpen verhuist voor de aankomende zomereditie naar een nieuwe locatie en verdubbelt daarmee het standoppervlak van 800 naar 1600 vierkante meter. De 18e editie - op 26 en 27 juli as. - zal plaatsvinden in Waagnatie/Hangar 29,

driehonderd meter ten noorden van de vorige locatie. De beurs is nu al volgeboekt, maar bedrijven kunnen zich nog wel kandidaat stellen. Bij voldoende interesse is verdere uitbreiding mogelijk in een aanpalende hal.

LingerieProLingeriePro ging in 2001 van start met elf bedrijven in Hotel Serwir in Sint-Niklaas. Na drie edities verhuisde de lingerievakbeurs naar Antwerpen naar Zaal Stuurboord/Hangar 26. Daar groeide het aanbod van 17 naar dertig bedrijven met in totaal 150 collecties. De laatste edities trok de beurs tussen de 200 en 250 winkels met een significante stijging van 15 procent in januari van dit jaar. Met de uitbreiding hoopt de organisatie dit aantal verder uit te breiden naar 300 tot 350. Deelnemende bedrijven zijn o.a. 4You Fashion met het volledige aanbod van Calvin Klein, All Sport Benelux met Speedo, Triumph International en Van Dyck & Partners met o.m. Cyell, Nina Ricci en Kenzo.

Foto: Calvin Klein

 

Related Products

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN