Belangrijke Stoffentrends vanaf de Voorjaar/Zomer 2015 Catwalks

De nieuwste voorjaar/zomer 2015 catwalktrends, die door het Trendstop catwalkteam geïdentificeerd zijn, zijn fris en vooruitstrevend. Deze week ligt de nadruk op stoffen, met name twee essentiële weefsels die door onze trendexperts geselecteerd

De nieuwste voorjaar/zomer 2015 catwalktrends, die door het Trendstop catwalkteam geïdentificeerd zijn, zijn fris en vooruitstrevend. Deze week ligt de nadruk op stoffen, met name twee essentiële weefsels die door onze trendexperts geselecteerd zijn uit de 40 die het team op de catwalks voor voorjaar/zomer 2015 tegen kwam en samenvatte in het Trendstop Stoffen op de Voorjaar/Zomer 2015 Catwalks Rapport. Direct afkomstig van de eerste rij in de mondiale modesteden, zien we hoe deze trends aangepast kunnen worden aan de collecties van het komende seizoen.
Cut-out Cottons

Een van de meest moderne trends die uit Parijs afkomstig is, is het laser-snijden van katoen en kant, waardoor hedendaagse patronen ontstaan die herinneren aan de broderie anglaise. Stijlen variëren van klassiek tot ultramoderne, bestaand uit onderling verbonden typografie.
Belangrijke Stoffentrends vanaf de Voorjaar/Zomer 2015 Catwalks


A suede touch

Een moderne interpretatie van de jaren 70 bleek een belangrijke trend te zijn op de catwalk dit seizoen, zoals de vooruitstrevende behandeling van suède op de catwalks van Milaan. De zachte, gladde stof is uitermate geschikt voor kledingstukken met een verfijnde afwerking, zoals rokken met splits en informele setjes, maar ook voor chique tassen. Modekleuren accentueren het hedendaagse gevoel.
Belangrijke Stoffentrends vanaf de Voorjaar/Zomer 2015 Catwalks


Exclusieve Aanbieding

Het Trendstop Stoffen op de Catwalks Voorjaar/Zomer 2015 rapport, met 4 x 10 essentiële stoffentrends vanuit New York, Londen, Milaan en Parijs… bestel het volledige rapport hier bij Trendstop.com >>. Maak gebruik van onze exclusieve aanbieding voor Fashion United en ontvang met de promocode SS15MATERIAL een korting van 20 procent.

Mocht u geïnteresseerd zijn in de Voorjaar/Zomer 2016 prognoses, ga dan naar onze Trend Reports pagina.
Belangrijke Stoffentrends vanaf de Voorjaar/Zomer 2015 CatwalksTrendstop is een van 's wereld's meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent Forever21, Ralph Lauren, H&M, Hugo Boss en L'Oreal tot zijn klanten.
Belangrijke Stoffentrends vanaf de Voorjaar/Zomer 2015 CatwalksAlle beeldmateriaal via Trendstop.com

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN