Moderetailer Zeb opent op 1 oktober een nieuwe winkel. De winkel, voor dames, heren

en kinderen, komt in Wilrijk en wordt de 21e vestiging van de keten.

2008 was een topjaar voor de Belgische retailer, die twee keer de prijs voor ‘Beste Winkelketen’ in ontvangst mocht nemen. Vorig jaar opende het bedrijf tien nieuwe winkels. 2009 is een moeilijk jaar voor vele retailers - ook in de fashion. Desalnietemin opent Zeb weldra de nieuwe winkel op de Boomsesteenweg te Wilrijk.

“De provincie Antwerpen staat al zeer lang op het verlanglijstje”, zegt Luc Van Mol, CEO van de in 1993 opgerichte keten. “Tot nu toe zijn we enkel aanwezig in Oost- en West Vlaanderen, Limburg en Vlaams-Brabant. Met een filiaal op de Boomsesteenweg- voor velen gekend als de A12, boren we een potentieel van 150.000 nieuwe consumenten aan. We zijn er rotsvast van overtuigd dat we ook voor de Antwerpse klant een toegevoegde waarde kunnen betekenen door ons uitgelezen en speciaal geselecteerd aanbod uit grote, populaire merken zoals Esprit, Only, EDC, Vero Moda en Jack & Jones, Mexx, Levi’s en Lee Cooper.”

Met een verkoopoppervlakte van 600 vierkante meter en een industriële look door gebruik van beton en hout. Uiteraard blijft de Zeb-identiteit behouden.

 

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN