De Duitse ontwerper zal in maart 2014 zijn grootste Europese winkel in Londen openen. De nieuwe

flagshipstore bevindt zich op Regent Street, een van de drukste winkelstraten in de Britse hoofdstad. Volgens WWD zal de nieuwe concept store het complete Karl Lagerfeld assortiment bieden, waaronder heren- en damesmode en accessoires zoals tassen, brillen, sjaals, horloges, schoenen en lederwaren.

De opening van de vesting in Londen is het begin van een mondiale expansietoer die Lagerfeld eerder deze week aankondigde. De komende vijf jaar worden tientallen nieuwe filialen geopend. Momenteel heeft het gelijknamige merk van de ontwerper winkels in Parijs, Amsterdam, München, Shanghai, Beijing en Antwerpen, maar de winkel in Londen wordt de grootste van allemaal.

"Met de opening op Regent Street hebben we een exceptionele kans om ons merk in deze belangrijke markt te positioneren," zei Karl Lagerfeld topman Pier Paolo Righi. "Londen is een van de belangrijkste steden op retailgebied en deze locatie biedt een unieke combinatie van merken."

Onlangs opende de populaire Amerikaanse modeketen J.Crew zijn eerste Europese winkel op Regent Street. Ook Burberry, Longchamp en G-Star kozen voor deze locatie.
 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN