Marcolin Group gaat de zonnebrillen en brillen van Diesel maken en distribueren. Dat zijn de

twee bedrijven overeen gekomen. De licentie-overeenkomst die de bedrijven daarvoor hebben gesloten heeft een looptijd van 5 jaar. Marcilin is een van de grootste bedrijven op het gebied van eyewear. Het merk produceert ook de brillen van onder meer John Galliano, Tom Ford, Tod’s en Montblanc.

De eerste lijn die de samenwerking oplevert is de zonnebrillenlijn van herfst 2011. De brillencollectie volgt in 2012. Behalve in de winkels van Diesel zullen de lijnen ook verkrijgbaar zijn bij geselecteerde opticiens en warenhuizen.

Maurizio Marcolin, Style & Licensing Officer bij Marcolin heeft zin in de samenwerking: “In de afgelopen maanden zijn we -terwijl we werkten aan de overeenkomst- alvast begonnen met werken aan de collectie. Ik ben er enthousiast over omdat Marcolin en Diesel een sterke culturele affiniteit hebben en een gezamenlijke achtergrond. Dat sterkt ons in het aangaan van deze uitdaging.” Ook Renzo Rosso, de oprichter van Diese, toont zich tevreden: “Ik ben onder de indruk van hoe Marcolin het universum van een merk begrijpt en vertaalt naar producten van topkwaliteit,” zo liet hij weten in een persbericht.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN