Brits modehuis Burberry heeft besloten de modeshows voor de

herencollecties voortaan van Milaan naar Londen te verplaatsen. In 2009 gebeurde dat al met de damescollecties. De eerst volgende show in London vindt plaats tijdens de London Collections: Men op 18 juni.

"Londen is het creatieve hart van Burberry en ons mondiale hoofdkantoor, dus zijn we erg verheugd om onze volgende herencollectie hier te tonen," zegt Burberry's creatief directeur Christopher Bailey. "De trotse geschiedenis van herenmode in dit land en de uitstekende hedendaagse talenten hier geven het een unieke en krachtige energie. Het is een geweldige tijd om met onze show voor de herencollectie thuis te komen."

Het merk zal dit jaar ook het hoofdkantoor naar Londen verplaatsen. De internationale groothandelsactiviteiten worden vanuit de nieuwe showroom in Parijs aangestuurd. De voormalige showroom in Milaan is in een kantoor omgezet. Ondertussen wordt het flagshipfiliaal aan de Via Montenapoleone uitgebreid met een tweede verdieping en wordt er ook dit jaar een filiaal in Napels geopend.
 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN