Youtube sensatie Elieve gezicht en stem van Hunkemöller's Cosy wintercampagne

Mini-me twins en hondje in onesie stelen naast Elieve de show in music video

Na een lange zomer daalt de temperatuur nu toch echt en is het weer tijd voor lange, cosy winteravonden. Warmte gegarandeerd met de nieuwe Cosy collectie van Hunkemöller, want naast warme pyjama’s en mini-me onesies is er nu zelfs een onesie voor jouw hondje! Speciaal voor de cosy collectie heeft Hunkemöller Youtube sensatie en zangeres Elieve gevraagd een nummer te schrijven en zien we haar dance moves in de music video van het nummer Slip Up. Als dit geen happy winter wordt!

Dit is de eerste keer dat het lingeriemerk een eigen nummer heeft laten produceren en de keus voor Elieve was eenvoudig gemaakt. Hunkemöller werkt al jaren samen met jonge, inspirationele influencers op gebied van fashion en lifestyle en daar past de much loved zangeres Elieve - die zelf via social media channel YouTube ontdekt werd - perfect bij.

Over de samenwerking zegt ze: “Los van het feit dat het een eer was dat een merk als Hunkemöller me benaderde om samen te werken, vond ik het vooral bijzonder dat ze me de ruimte en vrijheid gaven om mezelf te zijn. Zowel tijdens het schrijfproces als in de campagne moedigden ze me aan om zo dicht mogelijk bij mezelf te blijven. Al waren ze wel een beetje verrast toen ik ineens met lange nagels en een gloednieuwe pony op set kwam. Oops.”

In de music video is het talent natuurlijk te zien in de meest fijne Cosy items, word je blij van de schattige twins in matching onesies en kom je helemaal in de winter mood door de kleine jack russel in zijn dog onesie.

De collectie bestaat uit nachtkleding met grappige dierenprints, comfy loungewear gemaakt van de zachtste stoffen (lees: een hoog knuffelgehalte) en bijpassende accessoires zoals fluffy oogmaskers, sloffen en nu dus zelfs een bijpassende outfit voor hondjes. Leuk voor je eigen hondje maar ook als cadeautje voor je bestie. De items zijn perfect voor een avondje bankhangen (of bedhangen) met je lover, een gezellige pyjamaparty met vriendinnen of gewoon een avondje quality time.

Youtube sensatie Elieve gezicht en stem van Hunkemöller's Cosy wintercampagne

De Cosy collectie is vanaf 14 november verkrijgbaar in de winkel en online. Prijzen zijn vanaf €9,99 tot €42,99

Youtube sensatie Elieve gezicht en stem van Hunkemöller's Cosy wintercampagne
 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN