Word verliefd op de bruidsmode van C&A!

Nu het trouwseizoen voor de deur staat en aanstaande bruiden op zoek zijn naar de perfecte jurk, is er geen beter moment om dit nieuws te delen: na 10 jaar heeft C&A dit seizoen weer bruidsmode in de collectie opgenomen! De prachtige ontwerpen maken je ongetwijfeld enthousiast!

De zoektocht naar de perfecte trouwjurk is één van de leukste voorbereidingen die aan een bruiloft vooraf gaan. De veelzijdige bruidscollectie van C&A had niet mooier kunnen zijn! In de collectie zitten diverse klassiek geïnspireerde bruidslooks met een moderne twist. Daarnaast is ook gedacht aan stijlvolle accessoires en diverse items voor de bruidegom.

‘Met deze outfits willen we onze klanten zich prachtig laten voelen tijdens één van de mooiste dagen van hun leven.’ aldus Sabrina Shairzay, Head of Trend bij C&A Europa. ‘Bij het samenstellen van deze collectie hielden we continu in ons achterhoofd dat een bruid, op haar grote dag, een outfit moet dragen waar ze in straalt en waar ze zich comfortabel in voelt.’

Om die reden is de bruidscollectie van C&A even veelzijdig als de wensen van de vrouwen waar zij voor ontworpen is: van easy-to-wear tot uitdagend tot lieflijk gedetailleerd. De collectie biedt een breed scala aan pasvormen; van kokerjurken die je figuur accentueren tot een weelderige prinsessenjurk. Aangezien het ontwerpteam weet dat er ook alternatieven zijn voor trouwjurken, bevat de bruidscollectie zelfs een jumpsuit – een stijlvolle eyecatcher voor bruiden die van casual elegance houden. Bloemapplicaties, doorschijnende details, kant en romantische tule laten elke aanstaande bruid schitteren.

Word verliefd op de bruidsmode van C&A!

C&A toonde de bruidscollectie afgelopen oktober al bij de C&A Collection Room in Lissabon. De collectie is, geheel in lijn met de trends van het lente/zomer seizoen, geïnspireerd op een modern beeld van zelfvertrouwen en vrouwelijkheid. ‘Onze bruidscollectie is evenals de rest van onze nieuwe collectie ontstaan vanuit de tijdgeest van female empowerment,’ legt Shairzay uit. ‘Tijdens het ontwerpproces hadden we een zelfverzekerde vrouw voor ogen, met een eigen stijl die past bij haar persoonlijkheid.’

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN