'Wolford Ink' tatoeëert jouw panty's

Het werk van briljant breitalent en de allerbeste tattookunstenaars. Een levenslang engagement voor uw ‘second skin’-panty ... Launching soon!

Tattoos een levenslang engagement? Dat dacht je. Dankzij Wolford, kan je tijdens het Autumn/Winter-seizoen van 2018 een tattoo uitproberen aan de hand van één van onze Wolford Ink-panty's. Wolford Ink biedt een inspirerende mix van creativiteit, innovatie en vakmanschap. We hebben onze expertise gebundeld met de skills van vijf befaamde tattookunstenaars uit de coolste steden van Europa: Hamburg, Milaan, Amsterdam, Parijs en Londen.

Melina, Anna, Galya, Carin en Emily Malice zijn echte millennials. Als lid van een nieuwe zelfbewuste en geëmancipeerde meerderheid verheffen zij diversiteit en persoonlijke keuze tot dé kenmerken van hun generatie.

'Wolford Ink' tatoeëert jouw panty's

Beenmode is vandaag hét fashion statement. En de details maken het verschil, want ze geven uw look extra punch. Melina, Anna, Galya, Carin en Emily Malice creëerden elk een uniek kunstwerk om onze Nude 8-lijn te pimpen. Deze panty is hét toonbeeld van ons ‘second skin’-concept. Dankzij de innovatieve tweecomponentenvezels lijkt het alsof uw ‘blote’ benen perfect egaal zijn, waardoor alle aandacht naar de tattoo gaat. De Nude 8-reeks van Wolford Ink is vanaf september 2018 verkrijgbaar en omvat vijf exclusieve designs. Elke panty is afzonderlijk verpakt in een prachtige doos.

Maar Wolford Ink staat voor meer dan alleen deze speciale collectie. Dit najaar zullen er op bepaalde locaties in Europa Wolford Ink-pop-upwinkels opduiken, waar onze tattookunstenaars panty’s on-the-spot zullen personaliseren. Ze zullen voor het eerst een van hun iconische ontwerpen op onze populaire huidkleurige panty’s tekenen. Niet te missen! De verschillende tinten van onze Individual (10 en 20 denier) en Sheer (15 denier) vormen de perfecte basis voor uw eigen ‘second skin’-tattoo.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN