Neeve FW21 Collectie

Het Nederlandse basics modelabel Neeve lanceert in juli 2021 haar tweede wintercollectie bestaande uit een selectie hoogwaardige items. De 7 stijlen uit de nieuwe collectie vormen de basis voor een vereenvoudigde en tijdloze garderobe.

De wintercollectie bevat essentiële en verfijnde kledingstukken met een perfecte pasvorm zoals een turtleneck, long sleeve t-shirt en veelzijdige wrap top van biologisch katoen. Alle stijlen zijn beschikbaar in beperkte hoeveelheden met prijzen variërend van €65 - €80.

Neeve FW21 Collectie

Het label is gericht op het creëren van een garderobe van iconische seizoen loze stijlen gemaakt van duurzame kwaliteitsproducten, met zo min mogelijk impact op het milieu. Items uit de nieuwe collectie worden gemixt met items uit voorgaande collecties. Om zo te laten zien dat je niet elk seizoen een compleet nieuwe garderobe aan hoeft te schaffen, je kan het ook stylen met wat je al hebt. En de overtuiging van Neeve te benadrukken dat mode niet snel of seizoensgebonden hoeft te zijn.

De nieuwe Neeve campagne is een ode aan feminiene energie, plezier en een tijdloze blik op mode. Geschoten door de Nederlandse fotograaf Walter Pierre.

De betekenis van Neeve is stralend, Neeve wil een actieve bijdrage leveren aan een stralende toekomst. Daarom staat duurzaamheid centraal voor het merk. Alle kledingstukken worden zo duurzaam mogelijk vervaardigd en voldoen aan de hoogste normen (GOTS-certificering). Er wordt enkel gebruik gemaakt van premium biologisch katoen geverfd met biologische verf zonder chemische toevoegingen. Met de ontwerpstudio in Amsterdam en de productie in Portugal kunnen ontwerpers en oprichters Heleen en Nadine in de buurt van hun partners werken, met wie ze elke collectie blijven verkennen en verbeteren op het gebied van mode en duurzaamheid.

Neeve FW21 Collectie

Neeve werd in 2019 opgericht door de twee vriendinnen Heleen Spruijt en Nadine Bronwasser. Nadine is al meer dan twee decennia werkzaam in de mode-industrie en Heleen heeft een creatieve achtergrond in televisie. Ze delen een liefde voor reizen, kunst, muziek en mode.

“We zijn met Neeve gestart omdat we allebei een selectie aan essentiële stukken in onze kledingkast misten. Elke ochtend waren we altijd druk bezig met het beslissen wat we aan zouden trekken. Onze partners daarentegen gooien in een oogwenk een shirt aan en waren klaar om te gaan. We wilden hetzelfde voor ons, en voor elke andere modebewuste vrouw die constant onderweg is: een basic die je de hele dag kunt dragen, elke dag. Maar niet zomaar een doorsnee basic. Iets speciaals."

Neeve FW21 Collectie

Lees meer over Neeve op de merkpagina: fashionunited.com/companies/neeve-studios

 

Related Products

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN