Levi's(R) lanceert anthem-campagne "Use Your Voice"

Levi's® kent een lange geschiedenis als het aankomt op het vieren van de kracht van authentieke zelfexpressie en het verdedigen van de idealen van gelijkheid, inclusiviteit en vooruitgang. Met 'Use Your Voice' wil Levi’s mensen inspireren om hun authentieke stem te vinden en te gebruiken om de wereld op een positieve manier te beïnvloeden.

‘Use your voice’ is het zevende deel van de Live In Levi's®-campagne die in samenwerking met FCB is ontwikkeld. Deze actie viert een breed scala aan stemmen, gebruikt in zowel grote als kleine omgevingen, om aan te tonen hoe opkomen voor jezelf en het gebruiken van jouw stem individuen en gemeenschappen over de hele wereld kan beïnvloeden. De campagne eindigt met de woorden ‘Your voice is the difference’, dat te zien zal zijn op het scherm als call to action.

De campagne benadrukt vier verschillende verhalen die met elkaar verbonden zijn door één thema:je stem gebruiken en opkomen voor waar je in gelooft, wetende dat het geen gemakkelijke keuze is, maar wel de juiste. De campagne wordt geregisseerd door Aoife McArdle, een Ierse filmregisseuse en scenarioschrijfster. In de video is Jordan Mackampa’s gevoelige en inspirerende "Battlecry" te horen. De film eert authentieke, jonge stemmen op een inspirerende manier, ongeacht leeftijd, land van herkomst of politiek. Zo zien we een jonge vrouw die haar speech voorbereidt in het stadhuis en haar moed verzamelt om haar community te inspireren en te betrekken, een vader die zijn dochter aanmoedigt om in zichzelf te geloven een meisje dat pestkoppen op hun daden aanspreekt op school en een activist die demonstreert voor sociale gerechtigheid.

Over generaties, decennia en gemeenschappen heen dragen mensen Levi’s® jeans als canvas voor authentieke zelfexpressie. Het merk wordt bepaald door de verhalen die mensen vertellen. Het “Live In Levi’s®”-platform viert alle manieren waarop mensen Levi's® dragen en alle mensen die hun leven leiden in Levi’s® over de hele wereld.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN