• Home
  • Press
  • Fashion
  • Lekvrij ondergoed van HEMA

Lekvrij ondergoed van HEMA

PRESS RELEASE
Door Press Club

24 aug. 2021

Fashion

Één op de drie vrouwen in Nederland ervaart stressincontinentie. Of je nu last hebt van een blaasontsteking, een zwakke bekkenbodem na je bevalling of tijdens het sporten, het kan vervelende momenten opleveren. Speciaal hiervoor heeft HEMA nu het juiste ondergoed in het assortiment: lekvrij ondergoed dat speciaal is ontwikkeld voor urineverlies.

Stressincontinentie kan op verschillende momenten plaatsvinden, het verliezen van urine kan voorkomen bij hoesten, niezen of lachen. Veel vrouwen maken gebruik van inlegkruisjes of maandverband, dat kan nu vervangen worden door de lekvrije hipster van HEMA.

Drie theelepels vocht

De lekvrije hipster van HEMA is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: zwart, donkerblauw en beige. In de hipster is een drievoudig gelaagd kruis verwerkt dat 3 theelepels vocht kan absorberen. Het ondergoed is rekbaar en kan gewassen worden op 40 graden. Extra pluspunt: de hipster is naadloos en zit daardoor extra comfortabel. De prijs €10,-.

OVER HEMA

Sinds 1926 maakt HEMA het dagelijkse leven van haar klanten beter, leuker en makkelijker. De producten en diensten van HEMA kenmerken zich door goede kwaliteit, een goed ontwerp voor een scherpe prijs. HEMA heeft 32.000 eigen producten en diensten, meer dan 750 winkels in 10 landen, 2 continenten en ruim 19.000 medewerkers.