LANCERING MOSCHINO [tv] H&M-COLLECTIE ZET REMBRANDTPLEIN OP ZIJN KOP

Glennis Grace, Kris Kross Amsterdam en Kim Feenstra waren bij hét modefeest van het jaar

Gisteravond kwam modeminnend Nederland bijeen om de lancering van H&M’s nieuwste designersamenwerking met het Italiaanse modehuis Moschino te vieren. Onder de gasten bevonden zich onder andere Fockeline Ouwerkerk, Timor Steffens, Michaela DePrince en Loiza Lamers – gekleed in de MOSCHINO [tv] H&M-collectie.

Het exclusieve modefeest vond plaats in een nachtclub aan het Rembrandtplein in Amsterdam, die voor deze avond deels omgetoverd was tot pop-upshop. De dansvloer was geheel in 90’s-stijl met cd-rom-gordijnen, opblaasbare stoelen en op elkaar gestapelde vintage televisies. De aanwezigen werden verrast met een optreden van het dj-trio Kris Kross Amsterdam.

De MOSCHINO [tv] H&M-collectie is vanaf donderdag 8 november verkrijgbaar in geselecteerde winkels vanaf 09.00 uur en online vanaf 10.00 uur.

LANCERING MOSCHINO [tv] H&M-COLLECTIE ZET REMBRANDTPLEIN OP ZIJN KOPLANCERING MOSCHINO [tv] H&M-COLLECTIE ZET REMBRANDTPLEIN OP ZIJN KOPLANCERING MOSCHINO [tv] H&M-COLLECTIE ZET REMBRANDTPLEIN OP ZIJN KOPLANCERING MOSCHINO [tv] H&M-COLLECTIE ZET REMBRANDTPLEIN OP ZIJN KOPLANCERING MOSCHINO [tv] H&M-COLLECTIE ZET REMBRANDTPLEIN OP ZIJN KOPLANCERING MOSCHINO [tv] H&M-COLLECTIE ZET REMBRANDTPLEIN OP ZIJN KOP

DJ-formatie Kris Kross Amsterdam
#HMOSCHINO

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN