Fabienne Delvigne - Couturehoeden SS19

Voor het zomerseizoen 2019 brengt Fabienne Delvigne een nieuwe collectie couturehoeden.

Fabienne Delvigne - Couturehoeden SS19

Deze collectie, met zuivere lijnen en subtiele tinten, straalt vrouwelijkheid en elegantie uit, en benadrukt het materiaal dat afwisselend geweven, gevlochten of geknoopt is. Geïnspireerd door Japanse vouwtechnieken werkte de ontwerpster ook met fijne en zorgvuldig samengestelde strolinten. Fabienne Delvigne heeft de modellen van de hoeden speciaal ontworpen om de blik en het silhouet te versterken van de vrouwen die ze dragen.

Fabienne Delvigne - Couturehoeden SS19

De Disaliehoed, met zijn grafische lijnen, is gemaakt van fijn genaaide strobanden en heeft veel weg van een bloem. Voor de creatie van het Belucci-model werd de Belgische ontwerpster geïnspireerd door het moderne kunstwerk 'In the neighbor’s garden' van Leyun Wang : een zijden textielinstallatie speciaal gemaakt voor de internationale tentoonstelling Miniartextil. De hoed is gemaakt van rood stro.

Fabienne Delvigne - Couturehoeden SS19

Alle creaties zijn zoals altijd gemaakt van natuurlijke, elegante en verfijnde materialen. Ambachtelijke knowhow, elegantie, luxe en vrouwelijkheid zijn de kenmerken bij uitstek van Fabienne Delvigne, en dat is in deze collectie weer goed te zien..

Fabienne Delvigne - Couturehoeden SS19

Fabienne Delvigne heeft een reputatie ontwikkeld waardoor ze het vertrouwen won van leden van verschillende Europese koninklijke families.. Dit talent werd beloond met de titel hofleverancier, toegekend door H.M. Koning Albert in 2001 en door H.M. Koning Filip in 2013.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN