DIESEL x AC MILAN

DIESEL ONTHULT NIEUWE AC MILAN UNIFORMEN EN EEN PASSENDE CAPSULE-COLLECTIE


Diesel is trots zijn derde samenwerking als de officiële Style Partner van AC Milan aan te kondigen, voor zowel de off-field kleding van de spelers als een speciale capsulecollectie voor de fans van de club.

Voor het derde jaar op rij is Diesel de officiële ‘‘off-the-pitch‘‘-tenue leverancier voor het team. Dit omvat de kleding voor het tussenseizoen en het winterseizoen. Voor de eerste keer zal de bijbehorende capsulecollectie nauw aansluiten bij deze items; klanten kunnen dragen wat de spelers dragen (het enige verschil is het officiële AC Milan-wapen, die alleen op de tenues van het team blijft). De capsulecollectie Diesel x AC Milan is vanaf begin oktober verkrijgbaar in de winkels.

"We hebben allemaal een gemeenschappelijke taal en geloof, dat is AC Milan. We willen dat de fans het gevoel hebben deel uit te maken van het team, dus dit seizoen hebben we de twee zo goed mogelijk afgestemd. Wat de fans dragen is bijna precies hetzelfde als wat de spelers dragen‘‘, zegt Andrea Rosso, Diesel's Creative Director of Licenses.

De mid-season en winter kleding verschillen enigszins, maar beide houden Diesel's gerenommeerde style op de voorgrond. De mid-season-outfit bestaat uit: een nylon coachjack, jogg-jeans, casual sneakers, een t-shirt met het lettertype "AC Milan" en een beanie. Het is meer casual dan het wintertenue, hoewel het meteen herkenbaar is als Diesel - de primaire kleur is zwart en een streetwear-element is sterk.

Het wintertenue, dat het team vanaf eind november draagt, heeft een grafische blazer-meets-moto-jas hybride, een broek, een parka met capuchon, een trui met kwart-rits, meer t-shirts en dezelfde casual sneakers. Nogmaals, de primaire kleur is zwart, met het AC Milan-wapen op de blazer en een meer formele broek.

De capsulecollectie Diesel x AC Milan bestaat uit 10 items die bijna hetzelfde zijn als de uniformen. Nogmaals, dit is een primeur. Er zijn: 2 jassen, 2 truien, 3 t-shirts, 1 poloshirt, 1 muts en 1 baseballpet. Elk heeft op de een of andere manier het beroemde Mohican-pictogram van Diesel, een officieel label "AC Milan Style Partner" of een "AC Milan" -borduurwerk of lasergesneden detail. De stukken zijn identiek aan de door de spelers gedragen kledingstukken.

In deze link zijn alle beelden van de collectie te vinden.

Met vriendelijke groeten,

Hedi Zuurmond & Anne Lotte Hakvoort

DIESEL x AC MILANDIESEL x AC MILAN
 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN