Morgen, op 8 november, lanceert Zara www.zara.com/ww waarmee 106 nieuwe markten online toegang krijgen tot de modecollecties van het merk. Dat maakt Inditex bekend middels een persbericht. De nieuwe wereldwijde webshop gaat onder andere de Afrikaanse landen Angola, de Ivoorkust, Senegal en Ghana bedienen, evenals verschillende delen van de Carribean en Indonesië, aldus het persbericht.

Pablo Isla, CEO van Inditex, kondigde in september aan dat alle merken uit het portfolio van de Spaanse retailgigant tegen 2020 overal ter wereld verkrijgbaar zijn. De lancering van de wereldwijde Zara webshop brengt deze ambitie een stap dichterbij.

Op www.zara.com/ww (beschikbaar in Engels en Frans) kunnen klanten hun orders plaatsen in euro's. Betalen kan onder meer via Paypal en creditcards. De orders worden verwerkt in Spanje, waar het hoofdkantoor van Inditex is gevestigd. De producten worden naar de klant verstuurd vanuit het dichtbijzijnste land. De bezorgtijd is 3-7 dagen, afhankelijk van de bestemming.

Zara is op dit moment actief in 96 markten. Het aantal markten dat bediend wordt door e-commerce is 49.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN