• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Victoria’s Secret opent eerste flagshipstore in China

Victoria’s Secret opent eerste flagshipstore in China

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Victoria’s Secret opent dit jaar zijn eerste flagshipstore in China. De winkel zal de gehele collectie van het lingeriemerk presenteren, zo meldt Shanghai Daily.

De nieuwe flagshipstore komt in het Lippo Plaza winkelcentrum in Shanghai, in het twee verdiepingen tellende pand waar voorheen Louis Vuitton was gevestigd. Het filiaal, dat aan Huaihai Lu, één van twee belangrijkste winkelstraten van Shanghai ligt, heeft een winkeloppervlak van bijna 5000 vierkante meter. Hoewel de locatie momenteel is gesloten voor het publiek, heeft het bedrijf vooralsnog geen specifieke openingsdatum genoemd.

Het Amerikaanse merk is sinds januari 2015 actief in Shanghai met vijf kleinere conceptstores. Daar worden echter alleen accessoires en verzorgingsproducten als parfums en make-up tasjes verkocht. “De nieuwe flagshipstore zal ook onze specialiteit, namelijk sokken en bh’s, verkopen,” zo meldt de store manager.

L Brands, het moederbedrijf van Victoria’s Secret, sloot het jaar 2015 af met een omzet van 11,085 miljoen euro, 5 procent hoger dan het jaar daarvoor, mede aangedreven door de uitbreiding van haar merken.

Foto: Popsugar

Victoria's Secret