Uniqlo kan binnenkort nog een land toevoegen aan de lijst waar het wereldwijd aanwezig is. De Japanse retailer maakt namelijk de stap naar Italië. In september opent het merk een winkel in Milaan, zo kondigt Uniqlo aan op de website van moederbedrijf Fast Retailing.

De deuren van de eerste Italiaanse Uniqlo-winkel openen op 13 september aan het Piazza Cordusio. “We zijn vereerd dat we onze eerste Italiaanse winkel in Milaan kunnen openen. We hebben al geruime tijd oprecht respect voor de Italianen, hun erfgoed en de cultuur. We zien gelijkenissen tussen Italië en Japan door de gedeelde focus op de schoonheid en kwaliteit van het dagelijks leven en de waardering van design en innovatie,” aldus Kohsuke Kobayashi, COO van Uniqlo Italië in het bericht.

Uniqlo heeft in de winkel meer dan 1500 vierkante meter tot de beschikking. De collecties voor mannen, vrouwen, kinderen en baby's zal er te koop zijn. Italië wordt de tiende Europese markt waarin de Japanse retailer winkels opent, en de drieëntwintigste wereldwijd.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN