Under Armour opent Europees vlaggenschip in Amsterdam

Under Armour opent deze winter haar deuren in de Kalverstraat in Amsterdam. De winkel zal de ‘meest prominente winkel van Europa’ zijn van het sportmerk. De exacte openingsdatum zal eind 2017 bekend worden gemaakt, aldus het merk.

“Het Brand House focust op alle geavanceerde producten en designs van het merk en is het perfecte voorbeeld van de ambities van Under Armour om klanten een ultieme winkelervaring te bieden,” aldus het persbericht. Het pand telt bijna duizend vierkante meter en zal een interactieve winkelruimte zijn met heren-, dames- en kinderkleding, schoenen en accessoires. Het complete aanbod van Under Armour zal in de Amsterdamse winkel te vinden zijn.

“De opening van deze flagship-winkel in Amsterdam is een echte mijlpaal voor Under Armour,” aldus Chris Bate, Managing Director Europa. “Niet alleen is deze winkel gevestigd in dezelfde als ons Europese hoofdkantoor, het Brand House bevindt zich ook in het drukste winkelgebied van Nederland waar het onze klanten een superieure winkelervaring biedt in onze missie om alle sporters beter te laten presteren.”

Wil jij werken bij Under Armour? Klik hier voor de openstaande vacatures

Beeld: Under Armour