Tweede Belgische vestiging Denham opent in Aalst

Denham, het denimmerk dat werd opgericht in Amsterdam, opent een tweede winkel in België. De nieuwste vestiging van het merk opent in Aalst.

In een persbericht meldt het merk dat het Aalst heeft gekozen als locatie, omdat het precies tussen Gent en Brussel ligt. Daarnaast hebben veel modemerken een boetiek in de stad, en is het dankzij de grootte van de stad gemakkelijk om alles te voet te bereiken. Behalve het kopen van jeans, kunnen klanten ook een kopje koffie komen drinken in de koffiebar die bij de winkel hoort.

In de winkel in Aalst bestaat het assortiment uit 5 pocket modellen voor dames en heren in diverse wassingen. De materialen waarmee de kledingstukken gemaakt zijn, zijn afkomstig van denimweverijen in Italië en Japan.

Denham werd in 2008 opgericht door Jason Denham. Het merk heeft inmiddels 94 verkooppunten in 22 landen, waaronder Nederland, België en Italië. Naast spijkerbroeken maakt Denham onder andere ook jassen, jurken en sjaals. Prijzen voor spijkerbroeken variëren van ongeveer 125 euro voor een zwarte skinny tot 695 euro voor een slim fit broek met een lichte wassing.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN