Tom Ford gaat RTW-collectie verkopen via Net-a-Porter

Ontwerper Tom Ford gaat samenwerken met Net-a-Porter. In juli zal zijn RTW-vrouwencollectie verkrijgbaar zijn bij de webwinkel en in september is ook de RTW-herencollectie verkrijgbaar bij Mr Porter.

Op dit moment verkoopt Ford zijn collecties alleen via zijn eigen winkels, geselecteerde warenhuizen en zijn eigen webwinkel op tomford.com. Tot nu toe werd er alleen binnen de Verenigde Staten bezorgd.

Net-a-Porter heeft Ford al toegevoegd aan het designer roster online, waarin staat dat de ’edit’ van de herfst-/wintercollectie 2015 op 15 juli gelanceerd gaat worden. Klanten kunnen zich al registreren voor updates, om zo snel mogelijk een item te kunnen bemachtigen. De ‘edit’ zal ‘alles van perfecte lederwaren en accessoires, tot jassen en chique tailoring’ bevatten, evenals cosmetica en parfumartikelen. Mr Porter laat weten dat de RTW-herencollectie zal bestaan uit ‘perfecte maatpakken, pluche kasjmier en geraffineerde accessoires’.

"Net-a-Porter is heel goed in de verkoop van designer merchandise online en Tom Ford’s RTW-tassen en -schoenen hebben een enorme aantrekkingskracht op onze klanten," zegt Sarah Rutson, Net-a-Porter's vicepresident van de wereldwijde inkoop, tegen WWD. "We hebben een bewezen track record van de verkoop op dit niveau, vooral van merken die geen of zeer beperkte e-commerce activiteiten hebben."

Eerder dit jaar kondigde Net-a-Porter ook al aan Chanel's sieradencollectie 'Coco Crush' te gaan verkopen.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN