SMCP breidt uit in Mexico. De Franse groep opent merkwinkels van Sandro en Maje in Mexico City. De groep heeft hiervoor de handen ineengeslagen met Retail Fashion Group van de Grupo Sordo Madaleno, zo laat de Franse groep weten in een persverklaring. De Franse merken vestigen zich komen in het winkelcentrum Artz Pedregal.

Het concern spreekt zich uit over het 'veelbelovende groeipotentieel' van het land. SMCP hoopt 'dynamisch' expansieplan op te zetten voor de merken Sandro en Maje. Het bedrijf denkt aan 'belangrijke steden' zoals Polanco (Mexico City), Monterrey, Puebla en Guadalajara maken, aldus het persbericht.

Sinds 2015 is SCMP actief in Mexico, toen opende het concern de eerste shop-in-shops.

SMCP is eigenaar van de modemerken Sandro, Maje en Claudie Pierlot. Eind 2017 had het concern meer dan 1400 verkooppunten in 39 landen wereldwijd. SMCP behaalde een netto inkomen van 27,4 miljoen euro in de eerste helft van dit jaar. Voor het gehele boekjaar richt het bedrijf zich onder andere op het doorzetten van deze groei door middel van het vergroten van de verkoop in de accessoires, mannenmode en digitale kanalen. Het bedrijf verwacht een groei van 13 procent aan het einde van dit boekjaar te rapporteren. Als deze groei gerealiseerd is, zal SMCP dit jaar de omzetgrens van 1 miljard overschrijden.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN