• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Schoenenassortiment bol.com verviervoudigd

Retail

Schoenenassortiment bol.com verviervoudigd

Door Caitlyn Terra

12 mrt. 2019

Bol.com heeft vier keer zoveel schoenen online staan dan afgelopen september, zo meldt het bedrijf in een persbericht. Door samenwerking met nieuwe verkooppartners is het aantal aangeboden schoenen drastisch toegenomen. Onder andere Omoda, Van den Assem, Van Haren en Brantano verkopen nu hun producten op het platform.

“Inmiddels verkopen meer dan 20.000 partners via het platform van bol.com,” aldus Huub Vermeulen, algemeen directeur bij bol.com in het persbericht. “Zij helpen miljoenen klanten aan een zo breed mogelijke keuze. Onze klanten weten dit te waarderen, gezien de snelle groei van de verkopen via partners. In de toekomst willen we de samenwerking met partners verder uitbouwen en de kennis en kunde met elkaar blijven delen.” Als laatste vult Vermeulen aan: “De stap om ons schoenenassortiment uit te breiden met deze nieuwe partners maakt hier logisch onderdeel van uit. Op die manier kunnen we een zo relevant mogelijke winkel creëren voor onze klanten.”

Schoenenmerken zoals Torfs en Ziengs verkochten al producten via bol.com. Door de komst van de nieuwe partners is het aanbod nu verrijkt met ‘tienduizenden schoenen, variërend van laarzen tot pumps’.

Beeld: Pexels