Ralph Lauren opent Europese flagshipstore in Londen

Ralph Lauren opent volgende week, de dag voor het begin van London Fashion Week, een Europese flagshipstore op Regent Street in de Britse hoofdstad. Dat meldt het AFP.

De winkel, die drie verdiepingen beslaat, zal het hele assortiment van het Amerikaanse lifestylemerk voor dames, heren en kinderen voeren. Op iedere verdieping beleeft men een verschillende winkelervaring. Zo bevindt zich op de begane grond, onder andere, The Polo Custom Shop. Hier kunnen klanten hun persoonlijke stempel op producten laten zetten.

”De Engelse manier van leven heeft mij altijd geïnspireerd,” zei Ralph Lauren, die in de jaren tachtig en negentig bekend werd met zijn nabootsing van het Britse leven op stand. “Hun stijl heeft een gemak dat moderne innovatie combineert met een aangeboren waardering voor traditie. Londen is de stad bij uitstek om aan Europa het energieke karakter van Polo en de fijne details van het vakmanschap te presenteren.”

Naast de Polo Custom Shop bevindt zich op de begane grond ook vrijetijdskleding voor mannen, terwijl op de twee overige verdiepingen de dames- en kindercollecties gevestigd zijn. Daar is ook het nieuwe Polo Sport te vinden, dat dit najaar zijn eerste uitgebreide collectie voor vrouwen lanceert.

Het internationale ready-to-wear modeweken vinden plaats in de maand september, waarbij alle ogen gericht zijn op New York, Parijs, Londen in Milaan voor de nieuwste trends op het gebied van damesmode. Voor alle womenswear catwalk season reads, klikt u hier.
 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN