Ralph Lauren breidt uit in Europa

Ralph Lauren breidt uit en heeft de eerste winkel van Ralph Lauren Polo geopend in Europa, namelijk in Rome. De opening maakt deel uit van de nieuwe strategie van het merk. Met de nieuwe strategie wil het merk een duidelijke verdeling maken in het aanbod van de premium collecties en de meer commerciële Polo Ralph Lauren-lijn.

De winkel bestaat uit 465 vierkante meter verdeeld over 2 verdiepingen en ligt op de hoek van Via del Corso en Via Frattina. De sfeer is geïnspireerd door Americana, een stijl die de oude cultuur van de Verenigde Staten weergeeft. In de winkel kun je terecht voor de Polo menswear collectie, inclusief de nieuwe sportlijn.

In Londen zal deze zomer ook een nieuwe Polo Ralph Lauren winkel openen. Deze zal aan Regent Street, op de hoek van New Burlington Street, gevestigd worden. De winkeloppervlakte is ruim 5.000 vierkante meter verdeeld over 3 verdiepingen. Anders dan de winkel in Rome zal de Londense winkel ook dameskleding verkopen.

Polo Ralph Lauren heeft 15 winkels verdeeld over de Verenigde Staten, Latijns-Amerika, Azië, Midden-Oosten en Oost-Europa.

Beeld: ralphlauren.com

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN