• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Prototype-winkel Abercrombie & Fitch-winkel opent begin 2017

Prototype-winkel Abercrombie & Fitch-winkel opent begin 2017

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Abercrombie & Fitch werkt hard aan de re-branding van het label. De eerste prototype-winkel wordt begin 2017 geopend op de Polaris Fashion Place in Ohio. Dat meldt WWD.

Het kledingmerk zegt dat de ‘conceptstore’ de nieuwe koers van Abercrombie & Fitch zal laten zien, voorzien van een nieuwe winkelethestiek en nieuwe merchandise.

“We kijken uit naar de lancering van het eerste prototype van de nieuwe Abercrombie & Fitch-winkel, een geweldige modebestemming direct in onze achtertuin, die onze de mogelijkheid geeft om directe feedback te ontvangen van onze klanten,” zegt Fran Horowitz, president en chief merchandising officer

van Abercrombie & Fitch in een reactie. Ze laat weten dat ‘de goede resultaten’ die het bedrijf boekt met het nieuwe prototype van de zusterketen Hollister, en dat de nieuwe Abercrombie & Fitch-winkel zal laten zien hoe het merk zich ontwikkelt.

Fran Horowitz, voormalig bestuursvoorzitter van Hollister, werd in december 2015 aangesteld als bestuursvoorzitter en chief merchandising mfficer bij Abercrombie & Fitch Co, waar Hollister onder valt. Ze is verantwoordelijk zijn voor de merchandising, het bijhouden van de voorraad en de marketing in alle winkels van de Amerikaanse modegroep. Inmiddels heeft ze al 15 Hollister-winkels geopend volgens een nieuw format. Het nieuwe concept voor de winkels van Abercrombie & Fitch is de volgende stap.

Horowitz begon in oktober 2014 als Brand President, nadat ze bij Ann Taylor Loft dezelfde positie had vervuld. Daarnaast is ze onder andere werkzaam geweest als vice-president Merchandising & Design bij modewinkel Express en heeft ze ook op de inkoopafdeling van warenhuizen als Bergdorf Goodman en Saks Fifth Avenue gewerkt.

Beeld: Facebook Abercrombie & Fitch

Abercrombie & Fitch