• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Philipp Plein opent winkel in Eindhoven

Philipp Plein opent winkel in Eindhoven

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Het Duitse label Philipp Plein opent de eerste winkel buiten de Randstad. In de Hooghuisstraat in Eindhoven wordt er een nieuwe brandstore geopend. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

De winkel gaat in februari open en zal de komende maanden verbouwd worden 'volgens de maatstaven van Philipp Plein'. Zo wordt er -net als bij andere winkels- een groot Swarovski-schedel opgehangen bij de ingang.

In de winkel zal de volledige collectie van Philipp Plein verkrijgbaar zijn; kleding, schoenen en accessoires voor heren, dames en kinderen. Wie gaat winkelen moet wel een dikke portemonnee meenemen: prijzen variëren van bijna 600 euro voor een T-shirt en sneakers van zo'n 2.000 euro.

De toekomstige uitbaatster is Gerry van Herwijnen, die ook de eigenaresse is van de winkel Jaguar aan de overkant. "Ze zochten ook een exploitant voor een winkel in het zuiden van het land. Omdat wij met Jaguar al de grootste afnemer zijn, viel de keuze op ons." Volgens de nieuwe eigenaresse is een brede doelgroep de kracht van het modelabel, vertelt de nieuwe eigenaresse aan de krant. "De collectie is heel gevarieerd. Kleding met drukke prints maar ook ingetogen jasjes voor de zakelijke markt."

Beeld: Facebook Philipp Plein (opening winkel in Atlanta, red.)

Philipp Plein