Oysho nieuwe partner Zalando

Spaans ondergoed- en homewear-merk Oysho heeft zich aangesloten bij e-tailer Zalando via het partnerprogramma. De collectie is nu al te koop via de Duitse website.

Oysho is een van de merken die onder Inditex valt, samen met bijvoorbeeld Zara en Stradivarius. Inditex is de nummer één in de wereld wanneer gekeken wordt naar omzet en Zalando is Europa’s grootste online retailer. “We zijn blij dat Oysho is aangesloten bij het Partner Program (van Zalando, red.),” zegt David Scheinder, mede-CEO en mede-oprichter van Zalando. “We willen een modeplatform creëren dat alle deelnemers in de mode industrie, of dat nu merken, retailers of consumenten, verenigd.”

De verkoop van Oysho bij de Duitse website van Zalando is een pilot vertelt een woordvoerder van het merk aan FashionUnited. Deze wordt geëvalueerd en dan wordt besloten om ook in andere markten het merk te verkopen via de site.

Het is niet de eerste keer dat Inditex een partnerschap aangaat met een online retailer. Al eerder werd kleding verkocht via Alibaba, Asos, Privalia en Vente Privee.

Beeld: Oysho Facebook

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN