• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • & Other Stories naar Hasselt

& Other Stories naar Hasselt

Door Esmee Blaazer

bezig met laden...

Scroll down to read more

Na Antwerpen, Gent en Brussel krijgt ook Hasselt een & Other Stories. Dat heeft het modemerk, dat deel uitmaakt van de H&M-groep, bekendgemaakt middels een persbericht. “We zijn echt blij dat we een winkel mogen openen in het hartje van Hasselt,"zegt Samuel Fernström, Managing Director van & Other Stories. "We kijken er al naar uit om nog meer Belgische klanten te ontmoeten en hun interpretaties van onze collecties te zien.”

De winkel in de autovrije Hasseltse Hoogstraat wordt in het voorjaar van 2017 geopend. Op 430 vierkante meter, verdeeld over 2 verdiepingen, zullen alle productlijnen van & Other Stories worden aangeboden.

Het merk &Other Stories werd in maart 2013 in Londen gelanceerd. Daarna volgden vestigingen in Parijs, Berlijn, Stockholm, Kopenhagen, Milaan, Parijs, Barcelona en New York. In België werd de eerste fysieke winkel een jaar later geopend in Antwerpen. In oktober 2014 werd de eerste winkel van & Other Stories in Nederland geopend aan de Heiligeweg in Amsterdam. Dit najaar volgt een tweede Nederlandse vestiging in Utrecht.

OTHER STORIES