• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Ook Britse niet-essentiële winkels op slot

Ook Britse niet-essentiële winkels op slot

Door Caitlyn Terra

2 nov. 2020

Britse niet-essentiële winkels gaan per donderdag weer op slot. Net als in België heeft Groot-Brittannië nieuwe en strengere corona maatregelen afgekondigd.

Waar in Belgie nog uitzonderingen gelden binnen de detailhandel, moeten in Groot-Brittannië alle niet-essentiële winkels op slot. Wel is het voor deze winkels mogelijk om een bezorgdienst of click-and-collect service aan te bieden, zoals dat ook in Belgie mag. De invoering van de nieuwe regels laat echter pas even op zich wachten, vanaf donderdag moeten de winkels dus pas dicht.

Belgische niet-essentiële winkels zijn vanaf vandaag al dicht. Er zijn uitzonderingen gemaakt voor bijvoorbeeld gespecialiseerde detailhandelszaken in kledingstoffen, fournituren, garens en wol.

Altijd al up-to-date zijn over de laatste ontwikkelingen in de modeindustrie? Meldt u aan voor de FashionUnited nieuwsbrief! Voeg u toe aan een netwerk van ondernemers, CEO's, ontwerpers, inkopers en andere modeprofessionals die de FashionUnited nieuwsbrief al ontvangen.