Nederlands dameslabel Norah opent veertigste winkel in Wormerveer

Negenendertig winkels heeft het Nederlandse damesmerk Norah al op haar naam staan. En daar wordt aanstaande woensdag nog één aan toegevoegd. In Wormerveer opent het vrouwenlabel zijn veertigste winkel in de inmiddels herkenbare huistijl van zwarte muren, blank hout en steigerbuizen.

Norah biedt haar klanten mode in de maten 36 tot en met 48. Door de opening van tien nieuwe winkels in verschillende delen van het land, is het merk het afgelopen jaar exponentieel gegroeid en is het bereik vergroot. In onder andere plaatsen zoals Beek, Lelystad, Wageningen, Purmerend, Hengelo en Hoofddorp zijn er Norah-winkels gevestigd.

Nederlands dameslabel Norah opent veertigste winkel in Wormerveer

Afgelopen maand heropende het label haar flagshipwinkel in een monumentaal pand in Leeuwarden. De winkel kreeg er daardoor 150 vierkante meter ruimte bij en telt nu een totaaloppervlakte van 450 vierkante meter.

Naast de zichtbare groei in fysieke winkels is het merk ook bezig met het realiseren van een omni-channelservice voor haar klanten. Op een aantal testlocaties zijn er webzuilen geplaatst waardoor de klant eenvoudig een order kan plaatsen en in één van de veertig winkels kan laten afleveren.

Beeld: Norah

 

Related Products

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN