• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Mayerline opent nieuwe flagshipstore in Antwerpen

Mayerline opent nieuwe flagshipstore in Antwerpen

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Het Belgische modemerk Mayerline opent op 30 november een nieuwe flagshipstore in Antwerpen. Het label was in de stad al aanwezig met een winkel aan de Meir en verhuist nu naar de dichtbijgelegen Huidevettersstraat. Dat maakte het bedrijf bekend via social media.

Mayerline neemt haar intrek in een statig pand, dat volledig is getransformeerd naar de waarden van het bijna zestig jaar oude modehuis, hoewel naar eigen zeggen ook rekening is gehouden met de historische architectuur van het gebouw. De inrichting van de nieuwe flagshipstore kenmerkt zich door ruwe materialen, klassieke structuren, een hoge lambrisering en zachte kleuren.

Mayerline werd in 1957 opgericht door Jozef Meyer en Jeanne Vrydags als aanbieder van handgemaakte mantels. Door de jaren heen bleef het een familiebedrijf, tot het in 2013 werd overgenomen door de Claes Retail Group, ook moederbedrijf van modeketen JBC. De damesmodezaak biedt dameskleding en accessoires en heeft bijna vijftig eigen winkels in onder andere Brussel, Brugge, Gent en Hasselt.

Beeld: Mayerline Facebook

Mayerline