• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Kunoka opent eerste pop-up store in Knokke, met sneakers, muiltjes en sandalen

Retail

Beeld: Kunoka

Kunoka opent eerste pop-up store in Knokke, met sneakers, muiltjes en sandalen

Door Nora Veerman

26 apr. 2021

Het Belgische schoenenmerk Kunoka zet dit voorjaar stappen voorwaarts, zo blijkt uit een persbericht. Op 21 juni opent in Knokke het Zoute een pop-up store van het merk, de eerste eigen winkel voor Kunoka. In de pop-up store zullen niet alleen de sneakers te vinden zijn waar het merk bekend om staat, maar ook muiltjes en sandalen, die deze zomer hun intrede deden in de Kunoka-collectie.

Kunoka werd in 2018 opgericht door Evelyne Van der Looven, tevens hoofdontwerper van het merk. Kunoka opereert via een eigen webshop, en inmiddels worden de kleurrijke en duurzamer geproduceerde schoenen van Kunoka ook verkocht in bijna dertig Belgische multibrand-schoenenwinkels en door e-tailers als Bol.com en Zalando. Vanaf 21 juni kunnen klanten voor Kunoka bij een eigen brandstore in Knokke terecht. De pop-up opent aan de Zeewindstraat 1 in Knokke het Zoute.

Voor het eerst ontwierp Van der Looven voor Kunoka ook sandalen en muiltjes met een hak, met vlechtwerk op de bovenkant gebaseerd op het Kunoka-logo. “We merken dat mensen ernaar verlangen zich terug wat meer op te kleden. Zo zijn we geëvolueerd naar iets verfijndere designs en introduceren we hier en daar een hakje,” aldus Van der Looven. “Dat betekent niet dat je aan comfort moet inboeten,” benadrukt de ontwerper in het persbericht. “We maken gebruik van traagschuim dat voor de nodige ondersteuning en ruimte zorgt.”

Meer weten over Kunoka? Lees meer op de merkpagina: fashionunited.com/companies/kunoka