Kledingketen Zeb trakteert op plastische chirurgie

Kledingwinkel Zeb gaat via een wedstrijd gratis plastische chirurgie weggeven. Daarmee wilt de keten opnieuw de aandacht vestigen op de "hypocrisie" rond de soldenwetgeving en de sperperiode. Dat heeft de kledingketen bekend gemaakt.

Tegen de soldenwetgeving en de sperperiode voert Zeb al jaren strijd. Kledingwinkels mogen hun klanten wél al solden geven tijdens de sperperiode, maar mogen dat níet openlijk zeggen. Zeb vindt dat hypocriet. Daarom klaagt de keten die wetgeving openlijk aan. Zeb start opnieuw eerder met de solden, namelijk op 12 juni.

“Plastische chirurgie is iets dat veel mensen doen, al durven weinigen ervoor uitkomen, net als bij de sperperiode. En net daarom geeft Zeb plastische chirurgie ter waarde van 5.000 euro weg via een wedstrijd,” laat de keten via een persbericht weten. De wedstrijd loopt van 12 juni tot en met 30 juni 2015.

Luc Van Mol, CEO van Zeb: "Wij willen de hypocrisie rond de solden op een ludieke manier aanklagen, en daarom geven we plastische chirurgie weg. Niet omdat we vinden dat onze klanten het nodig hebben, wel omdat we de taboesfeer willen doorbreken en streven naar open en rechtlijnige communicatie."

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN