Kijken: dit is de nieuwe parterre van de Bijenkorf in Amsterdam

De vernieuwde parterre van de Bijenkorf is open. Na een grondige make-over is er nu plaats voor verschillende shop-in-shops en is de accessoire afdeling vergroot. Ook is de ingang aan de Damzijde vernieuwd. De roltrappen vanuit de vernieuwde accessoire afdeling zijn eveneens een kwartslag gedraaid. Er is veel gebruik gemaakt van wit marmer, met details van brons staal.

Kijken: dit is de nieuwe parterre van de Bijenkorf in Amsterdam

De shop-in-shops van Céline, Gucci, Prada en Tiffany & Co zijn al open, de winkel van Dior volgt later deze week nog. In augustus komen daar nog meer shop-in-shops van luxelabels bij: Hermès, Louis Vuitton, Salvatore Ferregamo en Bottega Veneta. Longchamp en Cartier volgen later dit jaar.

Het accessoire-aanbod is uitgebreid tot 5.000 items van meer dan 40 merken in verschillende prijssegmenten. Zo zijn onder meer de merken Fred de la Bretoniere, DKNY, Furla, Chloé, Balenciaga, Tom Ford, Anya Hindmarch, Stella McCartney, Loewe, Burberry en Givenchy te vinden.

Kijken: dit is de nieuwe parterre van de Bijenkorf in Amsterdam

Om de nieuwe parterre te vieren is er van 26 juli tot eind augustus een concept space geopend. Direct naast de ingang van de Damzijde wordt op een oppervlakte van 92 vierkante meter een selectie van de nieuwe designermerken gepresenteerd.

Naast de opening van de nieuwe parterre met veel nieuwe merken is ook de webwinkel uitgebreid. Het online aanbod is uitgebreid met designer merken zoals Alexander McQueen, Anya Hindmarch, Marni, Victoria Beckham, Versace, Stella McCartney, Kenzo, Peter Pilotto en Proenza Schouler. Aan het herensegment zijn de labels Alexander McQueen, Lanvin, Dsquared2, Paul Smith en Z Zegna toegevoegd. Dit aanbod zal nog verder worden uitgebreid, laat de Bijenkorf weten.

Kijken: dit is de nieuwe parterre van de Bijenkorf in Amsterdam

Lees ook: De Bijenkorf zet premium strategie door met vernieuwde luxe afdeling

Werken bij de Bijenkorf? Klik hier voor de actuele vacatures.

Beeld: De Bijenkorf

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN