• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Joop! Women pakt wholesale-activiteiten weer op

Joop! Women pakt wholesale-activiteiten weer op

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Holy Fashion Group, het moederbedrijf van modemerk Joop! wil de dameslijn weer terugbrengen. Dit kondigt het bedrijf aan in een persbericht. Vanaf volgend jaar wil het Joop! Women opnieuw introduceren in de groothandel.

De Joop! Women collectie wordt geïntroduceerd in de premium wholesale markt voor het herfst/winter 2020/21 seizoen, aldus het bericht. Op dit moment wordt de collectie voornamelijk verkocht in de eigen winkels en de online winkel van het merk. Volgens Textilwirtschaft is het drie jaar geleden dat Joop! Women in de groothandel werd verkocht, maar uit de Holy Fashion Group is tot op heden geen bevestiging gekomen over het aantal jaren, op navraag van FashionUnited DE.

“We zien enorme groeipotentie hier. De nieuwe collectie is langverwacht en onze retailpartners hebben al veel interesse getoond,” aldus Thorsten Siebling, managing director van Joop! in het statement. Dit jaar zijn Joop! Jewellery en Joop! Watches al geintroduceerd in de groothandel en in de herfst zal ook Joop! Bodywear volgen.

Foto: Joop!

holy fahsion group
Joop
JOOP! WOMEN